Banii pe înţelesul copiilor

Banii pe înţelesul copiilor
ISBN: 978-973-30-2111-7
Anul publicării: 2008
Ediția: 2
Pagini: 56
Coperta: broşată
Preț: 9,63 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Prin conţinutul său educaţional specific, cartea „Banii pe înţelesul copiilor” va contribui la educarea copiilor, în domeniul financiar-bancar. Pe lângă elementele teoretice noi introduse în carte, copilul se va bucura şi de o descriere a modului în care se economisesc banii (deschiderea unui cont de economii, vizualizarea certificatului de depozit, a libretului de economii, a extrasului de cont), cum se calculează dobânda la suma existentă într-un cont, cum se calculează un sold, componentele unei file de cec, modul de utilizare a cardului.
Cartea este ilustrata, se adressează copiilor de 9-10 ani. Noile concepte au fost prezentate într-o limbă adecvată vârstei copiilor. Grafica este realizată prin desene frumos colorate şi deosebit de expresive, care să-i atragă pe copii. Cartea cuprinde cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobânda, Cecul şi Serviciile Bancare Electronice.
Cartea “Banii pe înţelesul copiilor” rămâne un pionier in domeniul educaţiei financiar-bancare a copiilor. Ca manual, cartea este o provocare pentru generaţia actuală de copii, care s-au născut cu calculatorul în braţe.

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Prin conţinutul său educaţional specific, cartea „Banii pe înţelesul copiilor” va contribui la educarea copiilor, în domeniul financiar-bancar. Pe lângă elementele teoretice noi introduse în carte, copilul se va bucura şi de o descriere a modului în care se economisesc banii (deschiderea unui cont de economii, vizualizarea certificatului de depozit, a libretului de economii, a extrasului de cont), cum se calculează dobânda la suma existentă într-un cont, cum se calculează un sold, componentele unei file de cec, modul de utilizare a cardului. Cartea este ilustrata, se adressează copiilor de 9-10 ani. Noile concepte au fost prezentate într-o limbă adecvată vârstei copiilor. Grafica este realizată prin desene frumos colorate şi deosebit de expresive, care să-i atragă pe copii. Cartea cuprinde cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobânda, Cecul şi Serviciile Bancare Electronice. Cartea “Banii pe înţelesul copiilor” rămâne un pionier in domeniul educaţiei financiar-bancare a copiilor. Ca manual, cartea este o provocare pentru generaţia actuală de copii, care s-au născut cu calculatorul în braţe.

Titluri de același autor

Created in 0.0243 sec