Didacticometrie

Preț: 19,27 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-2348-7
Anul publicării: 2008
Ediția: 1
Pagini: 216
Format: 14,7x20,5

RECENZII

Rating general
5 (32 recenzii)
5 stele
32
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5
Lucrarea este rezultatul unei bogate experiente pedagogice. Foarte utila celor care urmeaza cursurile masterului "Management Educational". Deosebit de interesant si foarte util in activitatea pedagogica este capitolul "Experimentul didactic". Cu stima, Bumbea (Bolojan) Mariana- Masterand Anul I Management Educational - Orsova
5
Aduceti in prim-plan conceptul de didactica informationala, care are un rol important in construirea unei metrii in pedagogie, daata fiind modelarea cibernetica a procesului de invatare. Ne-ati prezentat o imagine generala asupra domeniilor si directiilor de cercetare si actiune ale didacticii informationale, trecute prin filtrul masurilor care asigura optimizarea procesului de invatamant. Cu siguranta, noi cei care avem aceasta carte, suntem mai bogati! Felicitari, spor la munca, succese!! Masterand, anul II, Management Educational.
5
Didacticometria este o lucrare deodebita si utila cu unpronuntat caracter aplicativ care ofera cititorilor o imagine generala asupra domeniului de cercetare, care asigura optimizarea procesului de invatamant.Felicitari! Cu stima Damian Motoca Felicia Florica
5
AM CITIT MULTE CARTI DE SPECIALITATE,DAR CARTEA D-VOASTRA MI SE PARE RIGUROS SI SISTEMATIC INTOCMITA!IMI ESTE TARE UTILA S-AM RECOMANDAT-O SI CELORLATI COLEGI.
5
Am considerat în permanenţă că portretul omului de la catedră, a dascălului de vocaţie are „culoarea competenţei” şi că a fi cu adevărat dascăl, înseamnă să ai ,,vocaţia de a împărtăşi ceea ce ştii, cu toţi ceilalţi”. Parcurgera lucrării mi-a întărit convingerea, că dascălul trebuie să fie în primul rând un mare Om, omul de la catedră, profesionistul de excepţie, modelul uman şi profesional chemat, prin ,,arta sa”, să oprească degradarea uluitoare a reperelor morale, sufocarea valorilor autentice ale umanităţii şi să ne salveze din vârtejul care ameninţă să ne spulbere pe toţi. Se cuvine să-i mulţumim autorului lucrării, distinsului profesionist al catedrei, pentru acest convingător mesaj de încredere în vitalitatea şcolii româneşti contemporane, în calitatea şi devoţiunea slujitorilor catedrei, dascălii, aceşti temerari care şi-au asumat cu orice preţ ,,riscul îndrăznelii” şi care, ştiu un mare adevăr: ,, Oricâte convulsii, cutremure şi viforniţe vor încerca să le mai slăbească puterile şi să le stăvilească elanul ,,oamenii şcolii vor privi mereu înainte, cu un dezarmant optimism… cineva, acolo sus, are grijă de ei !” Cu respect şi consideraţie, vă felicit, pentru strădania de a ridica, cu argumentul cuvintelor întărite de fapte, statutul dascălilor de vocaţie ai acestei ţări, în numele tuturor celor înzestraţi de Dumnezeu cu ,,vocaţia zidirii”. Consider lucrarea de faţă, o pledoarie pentru ,,menirea de dascăl şi arta educaţiei” şi un îndemn pentru cei tineri, de a nu ocoli munca de la catedră, o profesie plină de nobleţe, frumuseţe şi har.
mai mult
Pagina: 134
Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.