LET'S PLAY WITH ENGLISH • nivelul I (3-5 ani) • nivelul II (5-7 ani)

LET'S PLAY WITH ENGLISH • nivelul I (3-5 ani) • nivelul II (5-7 ani)
ISBN: 978-973-30-3361-5
Anul publicării: 2013
Ediția: I
Pagini: 144
Format: 20,5 X 26 cm
Preț: 19,27 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Această lucrare se prezintă sub forma unui ghid de limba engleză, pe două niveluri de vârstă. Nivelul I se adresează copiilor de vârstă preşcolară (3-5 ani), iar nivelul II elevilor clasei pregătitoare (5-7 ani). Acest ghid reprezintă un material auxiliar ce se poate utiliza atât în activitatea desfăşurată în grădiniţă sau la şcoală, cât şi ca lucru individual pentru copiii care doresc să îşi consolideze cunoştinţele dobândite într-un cadru şcolar organizat.
Fiecare nivel conţine un material bogat din punct de vedere al conţinuturilor tematice şi al structurilor de comunicare.
În elaborarea conţinuturilor s-a ţinut seama de particularităţile de vârstă ale copiilor, astfel încât tematica acestui curs este una adecvată vârstei căreia i se adresează, iar activităţile propuse sunt atractive. Un atu îl constituie imaginile cu o prezentare grafică plăcută.
Maniera de prezentare este foarte dinamică în ceea ce priveşte suportul vizual şi oferă copiilor un prilej minunat de dezvoltare a abilităţilor de comunicare în limba engleză, prin activităţi comunicative, prin poezie, cântec şi joc.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0279 sec