Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere

Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere
Autor:
Anul publicării: 2003
Pagini: 480
Format: 17,5 x 23,5
Preț: 19,46 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Lucrarea prezintă, prin intermediul paradigmelor, oportunitatea analizei descriptiv-interpretative în înţelegerea mecanismelor funcţionale şi a suportului structural-funcţional prin care se obiectivează şi, totodată, se validează puterea, ca principal factor de menţinere a ordinii şi progresului social.
Prin formele şi conţinutul său, cartea constituie un principal instrument la îndemâna oricărei persoane dornice de înţelegere şi de aprofundare a complexului fenomen social-politic care este puterea, politicul şi cultura politică.
Utilitatea lucrării este diversă, servind atât celui care se iniţiază în politică şi conducere cât şi analistului şi omului politic care a aprofundat tematica politologiei şi sociologiei politice, dar care mai urmăreşte şi alte opinii şi atitudini decât ale sale şi cele cunoscute.
Asemenea consideraţii îi permit un superior statut ştiinţific, o ştiinţă despre putere dincolo de politologie, de scindare politică, sau de alte ştiinţe de interferenţă- kratologia.
Lucrarea se va constitui într-un stimul motivaţional pentru cei interesaţi de studierea şi cunoaşterea acestui complex care este politica, puterea politică şi fenomenul puterii, în general studiat prin ştiinţa propusă – kratologia.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Lucrari de filosofie si sociologie - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0233 sec