Plus on est de fous, plus on rit – jocuri didactice în limba franceză

Plus on est de fous, plus on rit – jocuri didactice în limba franceză
ISBN: 978-973-30-3112-3
Anul publicării: 2012
Ediția: I
Pagini: 96
Format: 20,5 X 26,0cm
Preț: 19,27 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Succesul pe care l-au avut jocurile i-a determinat pe autori în practica didactică să le împărtăşească atât profesorilor care predau limba franceză ca limbă străină elevilor de nivelul A1 şi A2, cât şi elevilor cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani.
Volumul propus este primul din cadrul unui ciclu de trei volume destinate, în ordine, elevilor începători (A1, A2), de nivel mediu (B1, B2) şi de nivel avansat (C1, C2).

Primele două părţi ale cărţii (corespunzătoare celor două niveluri: A1 şi A2) conţin 54 de activităţi ludice; fiecare parte este structurată în 5 Unităţi în funcţie de obiectivele vizate.
Fiecare unitate cuprinde mai multe activităţi ludice, prezentate în ordinea crescătoare a dificultăţii lor: concursuri, rebusuri, poezioare, jocuri de cuvinte, cântece, jocuri cu obiective multiple. Acestea se desfăşoară în clasă, în şcoală sau într-un cadru extraşcolar.

Lucrarea se încheie cu unitatea intitulată La fête à l’école, care conţine glume, ghicitori, miniscenete, precum şi o piesă de teatru într-un act, corespunzătoare nivelurilor A1, A2.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0274 sec