Unde primesc comanda?

Coletul comandat cu livrare prin Posta Romana il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.
In cazul in care ati comandat livrarea cu Nemo, curierul va aduce coletul la adresa de livrare indicata.

 

Când voi primi comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare cu Posta Romana este de 7-9 zile de la efectuarea comenzii. Veti primi de la posta o instiintare ca a sosit coletul expediat de Editura Didactica si Pedagogica.
Cu Nemo in 24-48 ore in zilele lucratoare.

 

Cum plătesc?

Achitarea costului publicatiilor se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda. In cazul livrarii cu Nemo achitarea se face in momentul predarii coletului de catre curier.

 

Există taxe de livrare?

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150.00 lei, plata taxelor postale este in sarcina cumparatorului. Taxele postale sunt dependente de tarifele curente ale postei/ firmei de curierat in momentul expedierii coletului. Comenzile cu valoare mai mare de 150.00 lei beneficiaza de achitarea taxelor postale de catre Editura Didactică şi Pedagogică.

 

Atenţie!

Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului.In cazul in care se depasesc cele 7-9 zile, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.

 

Exista discount-uri?

intre 50-100 lei 10%, 100-300 lei 15%, 300-500 lei 20%, 500-1000 lei 25%, peste 1000 lei 30%
 
 

Care este politica de returnare a produselor cumpărate?

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014

     Procedura de returnare

 1. Consumatorul informeaza Editura Didactica si Pedagogica RA  cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie facuta in scris (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta returnarea produsului.
 1. Se face rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Pentru rambursarea sumelor se vor folosi aceleasi modalitati de plata, corespondente incasarii. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 5 zile lucratoare de la receptionarea produselor de catre editura.
 1. Produsele sunt inmanate  personal la sediul Editurii Didactice si Pedagogice, serviciul Comercial  sau prin posta, in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retur. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

 

     Produse excluse, fara drept de returnare conform art. 16 OUG 34/2014

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

- furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare

- furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Returnarea produselor la sediul Editurii Didactice si Pedagogice se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 13:00, sau prin posta.

*Mentiune *

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de  documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Refuzul returului va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

            În existenţa sa de peste o jumătate de secol, Editura Didactică şi Pedagogică s-a impus prin publicaţii de o înaltă calitate ştiinţifică şi grafică, fiind o prezenţă remarcabilă în învăţământul românesc, realizările sale bucurându-se de un deosebit prestigiu în România, dar şi dincolo de graniţele ei.

             Editura Didactică şi Pedagogică poate fi considerată o veritabilă şcoală, în care s-au format şi se modelează neîncetat specialişti în domeniul editării manualelor şi lucrărilor didactice necesare atât procesului de instruire şi educaţie preşcolară, primară, gimnazială, liceală, universitară, postuniversitară, cât şi formării culturii generale a fiecăruia.

             Personalităţi ale vieţii culturale ştiinţifice - nume de prestigiu ale învăţământului românesc - au publicat lucrări valoroase, colaborând fructos cu specialiştii editurii - profesori, ingineri, economişti, pedagogi -, astfel încât fiecare apariţie editorială a devenit rodul muncii, experienţei, pasiunii, dăruirii.

             Permanent, în pas cu modernizarea tehnicii editoriale, E.D.P. este o componentă importantă a procesului de reformă a învăţământului de toate gradele din România, aliniindu-se standardelor internaţionale.

             Lucrările editate se adresează elevilor, studenţilor, cadrelor didactice, părinţilor, în acelaşi timp fiind deosebit de utile tuturor, indiferent de generaţie.

             Peste 50.000 de titluri şi peste 2.500.000.000 de exemplare, acoperă o mare diversitate de domenii:

 • manuale în limba română şi în limbile minorităţilor naţionale, pentru toate tipurile de învăţământ;
 • manuale speciale destinate copiilor cu deficienţe motorii, auditive, vizuale sau de intelect;
 • lucrări metodice, caiete de lucru, culegeri de texte şi probleme, teste pentru examenele de capacitate şi bacalaureat, atlase, hărţi;
 • lucrări pentru studiul limbilor străine, însoţite de casete audio şi discuri;traduceri, dicţionare;
 • colecţiile: „Pedagogia secolului XX”, „ECO”, „Akademos”, „Pagini de istorie”, „Părinţi şi copii”, „Literatura economică internaţională”, „Educaţie religioasă”, „Idei pedagogice contemporane”, „Poveşti minunate frumos colorate”, „Întrebări şi răspunsuri”, Dicţionare pentru copii”, „Muzica Viva”, „Evaluare”, „Cunoaştere şi Societate” ş.a.

             În cei peste 50 de ani de prestigioasă activitate, lucrările Editurii Didactice şi Pedagogice, participante la târguri şi expoziţii de carte internaţionale, s-au remarcat, prin înaltele standarde de calitate, ca o prezenţă de excepţie, fiind răsplătite cu importante premii cum sunt:

 • Desen tehnic pentru construcţii şi maşini - medalia de bronz la Salonul naţional al Cărţii, Bucureşti, 1973;
 • Atlasul de geografie - premiat la prima ediţie a Târgului Internaţional de Carte, Bucureşti, 1973;
 • Atlasul botanic - medalia de aur la Târgul Internaţional de Carte, Bucureşti, 1994;
 • Atlasul de anatomie. Sistemul nervos central - medalia de aur la Târgul Internaţional de Carte, Belgrad, 1994;
 • Premiul pentru colecţii şi serii editoriale - Salonul Naţional de Carte şi Publicaţie culturală, Cluj, România, 1994;
 • Diplomǎ de participare; Salonul de Carte şi Presǎ; Muzeul Naţional de Istorie a României, Bucureşti; Ediţia a XII-a; 7-11 martie 2006;
 • Diplomǎ acordatǎ pentru participarea de înaltǎ ţinutǎ la Târgul Naţional de Carte LIBREX; Târgul Naţional de Carte Librex, Iaşi, Palatul Culturii; Ediţia a XIV-a, 5-9 aprilie 2006;
 • Diplomǎ de Onoare; Târgul Internaţional de Carte şi Muzicǎ; Braşov; 23-26 martie 2006;
 • Diplomǎ acordatǎ pentru participarea de înaltǎ ţinutǎ la Târgul Naţional de Carte LIBREX; Târgul Naţional de Carte; Iaşi, Palatul Culturii; Ediţia a XV-a; 18 – 22 aprilie 2007.
Adresa: Str. Spiru Haret nr. 12, sector 1, Bucureşti
Cod poştal: 010176
   
Telefon: (021) 315 73 98
(021) 312 28 85
E-mail:
 

comenzi@edituradp.ro

Nr. Reg. Comerţului: J40/11825/1991
CUI: RO1589983
Banca: Banca Bank Post - Sucursala Universităţii
Cont bancar: RO28BPOS70602561013ROL01

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitati sa folositi casuta de cautare rapida, aflata în partea de sus a monitorului! Introduceti date despre cartea căutată: titlu, editura, autor.
 

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul cărţii respective.
 

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi clic asupra butonului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifaţti căsuţa poziţionată în coloana Elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.
 

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
 

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.
 

6. ATENTIE !!!

Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.
Created in 0.0435 sec