1001 EXERCIŢII ŞI PROBLEME

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Prezenta culegere acoperă în întregime programa actuală, cuprinzând o serie de exerciţii şi probleme dispuse gradat în ordinea dificultăţilor crescânde. Permite o sintetizare a cunoştinţelor predate la lecţiile de algebră şi geometrie, ceea ce le va asigura elevilor o bună pregătire matematică care să le permită să facă faţă cu succes studiilor viitoare. Prin testele recapitulative, şi răspunsurile oferite, elevii au posibilitatea să-şi verifice cunoştinţele acumulate. Cu ajutorul ei se aprofundează şi se îmbogăţeşte conţinutul teoretic, noţiunile teoretice fiind reamintite pe scurt, în cadrul fiecărui capitol, se dau sugestii de rezolvare, elevii deprinzându-se cu tehnica de rezolvare a problemelor. Convinşi de utilitatea sa, credem că această culegere se va bucura de o foarte bună apreciere din partea profesorilor şi elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.