Banii pe înţelesul copiilor

Banii pe înţelesul copiilor
Preț: 9,63 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-2111-7
Anul publicării: 2008
Ediția: 2
Pagini: 56
Coperta: broşată

DESCRIERE

Prin conţinutul său educaţional specific, cartea „Banii pe înţelesul copiilor” va contribui la educarea copiilor, în domeniul financiar-bancar. Pe lângă elementele teoretice noi introduse în carte, copilul se va bucura şi de o descriere a modului în care se economisesc banii (deschiderea unui cont de economii, vizualizarea certificatului de depozit, a libretului de economii, a extrasului de cont), cum se calculează dobânda la suma existentă într-un cont, cum se calculează un sold, componentele unei file de cec, modul de utilizare a cardului.
Cartea este ilustrata, se adressează copiilor de 9-10 ani. Noile concepte au fost prezentate într-o limbă adecvată vârstei copiilor. Grafica este realizată prin desene frumos colorate şi deosebit de expresive, care să-i atragă pe copii. Cartea cuprinde cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobânda, Cecul şi Serviciile Bancare Electronice.
Cartea “Banii pe înţelesul copiilor” rămâne un pionier in domeniul educaţiei financiar-bancare a copiilor. Ca manual, cartea este o provocare pentru generaţia actuală de copii, care s-au născut cu calculatorul în braţe.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Prin conţinutul său educaţional specific, cartea „Banii pe înţelesul copiilor” va contribui la educarea copiilor, în domeniul financiar-bancar. Pe lângă elementele teoretice noi introduse în carte, copilul se va bucura şi de o descriere a modului în care se economisesc banii (deschiderea unui cont de economii, vizualizarea certificatului de depozit, a libretului de economii, a extrasului de cont), cum se calculează dobânda la suma existentă într-un cont, cum se calculează un sold, componentele unei file de cec, modul de utilizare a cardului. Cartea este ilustrata, se adressează copiilor de 9-10 ani. Noile concepte au fost prezentate într-o limbă adecvată vârstei copiilor. Grafica este realizată prin desene frumos colorate şi deosebit de expresive, care să-i atragă pe copii. Cartea cuprinde cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobânda, Cecul şi Serviciile Bancare Electronice. Cartea “Banii pe înţelesul copiilor” rămâne un pionier in domeniul educaţiei financiar-bancare a copiilor. Ca manual, cartea este o provocare pentru generaţia actuală de copii, care s-au născut cu calculatorul în braţe.

Titluri de același autor

Created in 0.0167 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.