Banii pe înţelesul copiilor-caietul elevului

Banii pe înţelesul copiilor-caietul elevului
Preț: 11,56 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-2332-6
Anul publicării: 2008
Ediția: 1
Pagini: 56

DESCRIERE

Pentru a veni tot mai mult în sprijinul copiilor din România de a înţelege şi reţine cât mai multe date şi informaţii din cartea „Banii pe înţelesul copiilor”, a fost elaborat şi un caiet al elevului de aplicaţii practice. Caietul respectă principiile psiho-pedagogice ale învăţării, deja cunoscute şi recomandă noi metode, atractive de predare, prin joc sau “Arta prezentării vizuale”şi ţine seama de cele mai adecvate metode pentru dascăli în predarea acestor noţiuni noi în cadrul unui opţional la şcoala primară.
Prin jocurile distractive, rebusuri şi desene de colorat urmăresc, de fapt, repetarea şi fixarea noţiunilor teoretice introduse prin carte. Astfel, folosind un limbaj simplu şi clar, apelând la proiecţii de filme documentare, folosind echipamentele de tehnică de calcul şi vizualizare, întâlniri şi dezbateri în care să fie prezentaţi sau invitaţi în mijlocul elevilor, oameni din domeniu, copiii vor fi atraşi şi vor reţine mult mai uşor noile concepte şi proceduri.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Pentru a veni tot mai mult în sprijinul copiilor din România de a înţelege şi reţine cât mai multe date şi informaţii din cartea „Banii pe înţelesul copiilor”, am elaborat şi un caiet al elevului de aplicaţii practice. Caietul respectă principiile psiho-pedagogice ale învăţării, deja cunoscute şi recomandă noi metode, atractive de predare, prin joc sau “Arta prezentării vizuale”şi ţine seama de cele mai adecvate metode pentru dascăli în predarea acestor noţiuni noi în cadrul unui opţional la şcoala primară. Prin jocurile distractive, rebusuri şi desene de colorat urmăresc, de fapt, repetarea şi fixarea noţiunilor teoretice introduse prin carte. Astfel, folosind un limbaj simplu şi clar, apelând la proiecţii de filme documentare, folosind echipamentele de tehnică de calcul şi vizualizare, întâlniri şi dezbateri în care să fie prezentaţi sau invitaţi în mijlocul elevilor, oameni din domeniu, copiii vor fi atraşi şi vor reţine mult mai uşor noile concepte şi proceduri.

Titluri de același autor

Created in 0.0171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.