Caiet de limba romana clasa a VIII a

Caiet de limba romana clasa a VIII a
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2609-9
Anul publicării: 2009
Format: 16.5x23.5

DESCRIERE

Elaborată în concordanţă cu Programa şcolară aprobată prin Ordinul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului cu nr. 4713 din 07.07.2008, lucrarea aceasta se adresează, în primul rând, elevilor claselor a VIII-a, indiferent de manualul alternativ după care învaţă, dar şi tuturor acelora care susţin diferite teste de evaluare a cunoştin¬ţelor de limbă română.
Urmăreşte următoarele obiective:
− actualizarea şi consolidarea cunoştinţelor din clasele anterioare;
− explicarea noţiunilor noi;
− facilitarea însuşirii acestora prin sistematizarea materialului pe lecţii şi prin abordarea lor schematică;
− sporirea densităţii şi eficienţei lecţiilor prin bogatul conţinut al exerciţiilor aplicative propuse şi prin rezolvarea lor directă, mai ales dacă îl vor folosi toţi elevii la orele de gramatică;
− dezvoltarea creativităţii elevilor;
− dezvoltarea şi cultivarea vocabularului;
− consolidarea deprinderii de muncă independentă şi de studiu individual.
Lucrarea cuprinde şi subiectele propuse pentru tezele cu subiect unic date din 2007, semestrul al II-lea până în 2009, semestrul I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0490 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.