Caiet de limba romana clasa a VIII a

Caiet de limba romana clasa a VIII a
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-2609-9
Anul publicării: 2009
Format: 16.5x23.5

DESCRIERE

Elaborată în concordanţă cu Programa şcolară aprobată prin Ordinul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului cu nr. 4713 din 07. 07. 2008, lucrarea aceasta se adresează, în primul rând, elevilor claselor a VIII-a, indiferent de manualul alternativ după care învaţă, dar şi tuturor acelora care susţin diferite teste de evaluare a cunoştin¬ţelor de limbă română.
Urmăreşte următoarele obiective:
− actualizarea şi consolidarea cunoştinţelor din clasele anterioare;
− explicarea noţiunilor noi;
− facilitarea însuşirii acestora prin sistematizarea materialului pe lecţii şi prin abordarea lor schematică;
− sporirea densităţii şi eficienţei lecţiilor prin bogatul conţinut al exerciţiilor aplicative propuse şi prin rezolvarea lor directă, mai ales dacă îl vor folosi toţi elevii la orele de gramatică;
− dezvoltarea creativităţii elevilor;
− dezvoltarea şi cultivarea vocabularului;
− consolidarea deprinderii de muncă independentă şi de studiu individual.
Lucrarea cuprinde şi subiectele propuse pentru tezele cu subiect unic date din 2007, semestrul al II-lea până în 2009, semestrul I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0453 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.