Caietul dirigintelui pentru gimnaziu si liceu

Caietul dirigintelui pentru gimnaziu si liceu
Preț: 11,56 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-3766-8
Anul publicării: 2014
Ediția: I
Pagini: 110
Format: 16/70X100

DESCRIERE

Lucrarea „Caietul dirigintelui pentru gimnaziu şi liceu” este formată din două părţi.
Prima parte, cea standardizată, urmăreşte minimizarea eforturilor de comple¬tare de tabele şi statistici, importante şi ele, dar mari consumatoare ale singurei resurse umane irecuperabile – Timpul. S-au selectat din bibliografia de specialitate, fără posibilitatea vreunei abordări originale, cele mai importante documente care trebuie să compună Portofoliul dirigintelui, documentul nostru oficial de evaluare.
Partea a doua cuprinde o fişă de observaţie psiho-pedagogică a elevului cu date sintetizate din sursele bibliografice, urmată de o parte de proiectare didactică, plus 10 „Sâmburi de lecţii”, foarte utili pentru diriginţii aflaţi la început de drum sau care caută resurse didactice aplicate, spre a valorifica potenţialul mental şi afectiv al elevilor.
Cartea este un util instrument de lucru pentru profesorii diriginţi de la clasă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0543 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.