Caietul elevului, Comunicare în limba română - clasa I

Caietul elevului, Comunicare în limba română - clasa I
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-31-0099-4
Anul publicării: 2015
Ediția: I
Pagini: 128
Format: 20,5X26

DESCRIERE

Caietul elevului este suportul practic al manualului de Comunicare în limba română – clasa I. Oferă elevului spaţiul pentru exersare, aplicare, dezvoltare.

Caietul este structurat, în două părţi, corespunzătoare celor două volume ale manualului, cuprinzând 6 şi respectiv 4 unităţi de învăţare. Elaborat în conformitate cu programa şcolară în vigoare, caietul este centrat pe activitatea elevului. Exerciţiile de scriere alternează cu exerciţiile de recunoaştere, de alegere, de completare, de punere în corespondenţă, de ordonare, de despărţire în silabe, de formulare, de propoziţii/întrebări/răspunsuri. Jocurile, diverse şi atractive, facilitează fixarea cunoştinţelor dobândite în fiecare unitate de învăţare şi dezvoltă creativitatea elevilor. Ilustraţiile sunt atractive şi perfect adaptate universului micilor şcolari.

Abordarea pedagogică interdisciplinară asigură o dezvoltare progresivă a competenţelor specifice disciplinei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0457 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.