Caietul elevului, Comunicare în limba română - clasa I

Caietul elevului, Comunicare în limba română - clasa I
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc - disponibil
ISBN: 978-606-31-0099-4
Anul publicării: 2015
Ediția: I
Pagini: 128
Format: 20,5X26

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Caietul elevului este suportul practic al manualului de Comunicare în limba română – clasa I. Oferă elevului spaţiul pentru exersare, aplicare, dezvoltare.

Caietul este structurat, în două părţi, corespunzătoare celor două volume ale manualului, cuprinzând 6 şi respectiv 4 unităţi de învăţare. Elaborat în conformitate cu programa şcolară în vigoare, caietul este centrat pe activitatea elevului. Exerciţiile de scriere alternează cu exerciţiile de recunoaştere, de alegere, de completare, de punere în corespondenţă, de ordonare, de despărţire în silabe, de formulare, de propoziţii/întrebări/răspunsuri. Jocurile, diverse şi atractive, facilitează fixarea cunoştinţelor dobândite în fiecare unitate de învăţare şi dezvoltă creativitatea elevilor. Ilustraţiile sunt atractive şi perfect adaptate universului micilor şcolari.

Abordarea pedagogică interdisciplinară asigură o dezvoltare progresivă a competenţelor specifice disciplinei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.