Chimie - aplicatii si teste rezolvate clasa a IX-a

Chimie - aplicatii si teste rezolvate clasa a IX-a
Preț: 2,89 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2004
Pagini: 48
Format: 16,5 x 23,5

DESCRIERE

Continutul acestei lucrari bine sistematizat si prezentat metodic, in deplina concordanta cu notiunile ce trebuie insusite de elevii de clasa a IX-a, indiferent de manualul utilizat, ajuta elevii sa-si consolideze cunostintele, sa-si formeze deprinderile necesare pentru sustinerea examenelor viitoare. Lucrarea contine aplicatii, exercitii si teste prin a caror rezolvare se verifica gradul de insusire a cunostintelor corespunzatoare programei de chimie pentru clasa a IX-a, pentru una, respectiv pentru doua ore pe saptamana.
Evaluarea cunostintelor se efectueaza prin:
- itemi de tip discriminare criteriala calitativa (enunturi care contin o conditie de indeplinit si doua raspunsuri, dintre care numai unul este corect);
- itemi cu alegere multipla, de tip complement simplu (alegerea unui singur raspuns corect);
- itemi de tip pereche in varianta nesimetrica, in care numarul premiselor din coloana A este diferit de numarul raspunsurilor din coloana B;
- itemi cu raspuns scurt;
- itemi tip rezolvare de probleme.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5
Este foarte utila si foarte buna pentru pregatirea individuala. Sunt impotriva meditatiilor care deseori sunt pierderi de timp. Cartile sunt cei mai buni profesori si cei mai intelegatori.

Titluri de același autor

Created in 0.0517 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.