Comunicare în limba română _ clasa _ semestrul I şi semestrul II

Comunicare în limba română _ clasa _ semestrul I şi semestrul II
Preț: 21,19 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-3807-8
Anul publicării: 2016
Ediția: I
Pagini: 64+64
Format: A4
Categoria: Clasa I

DESCRIERE

Manualul este structurat în două volume.
Copilul este atras în lumea manualului prin introducerea companionului Cristi, un copil isteț, curios și dornic să descopere activitățile din clasa I. Acesta îl va însoți pe tot parcursul manualului, ghidându-l pe copil spre efectuarea activităților propuse, gradual, de la simplu la compus.
Conținutul textelor propuse se înscrie în sfera de interes a vârstei mici, constituind un suport adecvat formării competențelor de comunicare, scriere și lectură. Grafica inovativă și atrăgătoare, în deplină concordanță cu textele și sarcinile propuse, facilitează abordarea creativă a activităților de învățare.
Paginile îndrumătorului, de la finalul celor două volume, se constituie într-un ghid prin care se urmărește formarea competențelor generale și specifice pe tot parcursul anului școlar. Diversitatea metodelor activ-participative conduc elevul spre o învățare conștientă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0452 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.