De ce s-au supărat păpuşile?

Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-31-0247-9
Anul publicării: 2016
Ediția: I
Pagini: 48
Format: 20,5 X 26,0cm

DESCRIERE

   Copiii au nevoie de poveşti ca să ştie ce se întâmplă nu numai în poveşti, ci şi în lumea jucăriilor de tot felul, în lumea gâzelor şi animalelor. Morala spusă cu înţelepciune de autoarea volumului sau pur şi simplu înţeleasă de copiii isteţi îmbogăţeşte experienţa din frumoasele zile ale copilăriei. Ilustraţiile poznaşe aduc un plus de interes adresat privirilor avide de cunoştinţe noi şi îi împrietenesc pe micii cititori cu Peştişorul auriu cu Fluturaşul aripi de nea şi albinuţa hărnicuţa, cu Cocoşul, găina, căţelul şi pisica, cu Vlăduţ şi Veronica, cu Pisicuţul Gabrielei, cu Maia din poveştile cu acelaşi titlu, şi cu încă multe alte personaje.
   Doamna educatoare, dedicată profesiei şi copiilor, redă în dialoguri hazlii viaţa de zi cu zi a viitorilor mici şcolari.
   Dragi cititori, împrieteniţi-vă cu tovarăşii voştri de joacă, cu vietăţile din jurul vostru, cu jucăriile şi poveştile care vă înfrumuseţează şi vă îmbogăţesc copilăria!
                                                                                                                                 Crina Decusară Bocşan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.