Dicţionar de chimie – seria Performanţă la chimie

Preț: 28,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-31-0007-9
Anul publicării: 2015
Ediția: I
Pagini: 524
Format: 23,5x16,5

DESCRIERE

Lucrarea „Dicţionar de chimie” a prof. univ. dr. ing. Savel Ifrim, o ediţie revizuită, a văzut lumina tiparului pentru a doua oară, la cererea publicului cititor, prin Editura Didactică şi Pedagogică.

Lucrarea, minuţios elaborată şi singulară pe piaţa de carte românească, cuprinde definirea unui număr mare de termeni utilizăţi în chimie şi pe lângă aceasta o scurtă prezentare a fiecăruia în parte, prezentare legată şi de proprietăţile fizice şi chimice uneori, sau de obţinere a unor compuşi chimici.

Recomandăm „Dicţionarul de chimie” tuturor elevilor care studiază chimia, studenţilor facultăţilor de profil, specialiştilor în domeniu (chimie, medicină, farmacie) dar şi cititorului de rând, situând lucrarea în rândul dicţionarelelor de interes general.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0504 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.