Didactica Geografiei

Preț: 16,38 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-30-1653-5
Anul publicării: 2008
Ediția: 1
Pagini: 164
Coperta: brosata

DESCRIERE

Prin conţinutul ei, Didactica Geografiei este o alternanţă a teoriei cu practica, un instrument de formare care oferă studenţilor şi profesorilor de geografie, informaţii, situaţii practice, elemente, aspecte şi puncte de sprijin privind curricum-ul şcolar, strategiile didactice, organizarea şi proiectarea procesului de învăţământ geografic, evaluarea rezultatelor învăţării şi stilul didactic managerial al profesorului de geografie.
În raport cu noile orientări ale didacticii, lucrarea abordează, în mod integrat, problematica metodelor şi procedeelor de instruire căile de optimizare a strategiilor didactice şi de evaluare, în condiţiile raportării conţinuturilor la veritabile materiale informativ-demonstrative, concretizate în modele grafice şi cartografice adecvate.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
recomand cartea tuturor studentilor si tinerilor profesori geografi.
Created in 0.0535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.