Economie pentru BACALAUREAT si ADMITERE in facultate

Economie pentru BACALAUREAT si ADMITERE in facultate
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3283-0
Anul publicării: 2012
Ediția: II
Pagini: 152
Format: 16,5 X 23,5cm

DESCRIERE

În vederea susţinerii cu succes a probei de Economie la examenul de bacalaureat şi de admitere în învăţământul superior, s-a editat această lucrare, care oferă viitorilor candidaţi un mod de lucru eficient şi util pentru fixarea şi aprofundarea cunoştinţelor economice.
Ţinând cont de Programa de Economie şi bazându-se pe conţinutul tuturor manualelor alternative pentru liceu aprobate, lucrarea de faţă cuprinde un rezumat al fiecărei lecţii, elemente de aprofundare a noţiunilor economice, precum şi diferite modele de evaluare, care corespund cerinţelor examenului de bacalaureat şi de admitere în facultate.
În acest scop sunt folosiţi itemi de verificare a conţinutului noţiunilor economice, itemi de raţionament economic, de completare, de corelare, teste grilă cu răspuns unic şi respectiv cu alegere multiplă, dar şi probleme.
Prin folosirea unei multitudini de tipuri de itemi, dorim să-i ajutăm pe elevii interesaţi să se pregătească temeinic pentru susţinerea probelor de concurs la Economie.
De asemenea, lucrarea constituie un instrument alternativ care vine în ajutorul profesorilor, care predau Economia, în evaluarea competenţelor dobândite de elevi la clasă.
Autoarele acestei culegeri de aplicaţii practice mulţumesc anticipat tuturor celor care vor contribui la îmbunătăţirea acestei lucrări prin sugestii şi chiar observaţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.