GEOMETRIE ELEMENTERĂ ÎN ELECTROTEHNICA TEORETICĂ

GEOMETRIE ELEMENTERĂ ÎN ELECTROTEHNICA TEORETICĂ
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-31-0182-3
Anul publicării: 2016
Ediția: I
Pagini: 204
Format: 16,5 X 23,5cm
Categoria: Matematică

DESCRIERE

 
 
 
Cartea îşi propune să pună în evidenţă
importanţa geometriei elementare în studiul electrotehnicii teoretice. În acest scop, sunt alese capitolele de electrotehnică în care geometria apare ca un instrument important, şi anume: electrostatica şi teoria circuitelor de curent continuu şi de curent alternativ.
Lucrarea oferă teme de meditaţie specia-
liştilor în domeniul ingineriei electrice, idei şi
deschideri noi studenţilor şi doctoranzilor, o motivaţie de a studia geometria pentru elevii care vor să se îndrepte spre facultăţile cu profil electric şi un argument pentru profesorii care susţin creşterea ponderii geometriei sintetice în programa de liceu.
Originalitatea lucrării este legată de abordarea geometrică a problemelor. Cititorul va descoperi parcurgând această carte cât de intuitive şi elegante devin unele probleme abstracte de inginerie electrică privite prin prisma geometriei.
 
 
Cluj-Napoca, 2016
Tudor Micu, Dan Micu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0446 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.