Gestiunea financiara a intreprinderii

Gestiunea financiara a intreprinderii
Preț: 48,17 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-2721-8
Anul publicării: 2010
Pagini: 432
Format: 16,5 x 23,5
Categoria: Finante

DESCRIERE

Structurata pe cele patru actiuni principale ale practicii financiare la nivel microeconomic: analiza, planificarea, gestiunea pe termen scurt, strategia financiara, fiecare parte a lucrarii prezinta conceptele de baza si trateaza metodologic-aplicativ probleme de interes practic pentru viitorii profesionisti ai domeniului.
Lucrarea se bazeaza pe o vasta documentare în teoria si practica franceza si anglo-saxona, valorificând, în egala masura, si experienta pozitiva a scolii românesti. Metodele si tehnicile de gestiune financiara, prezentate pe parcursul întregii lucrari, îsi vor gasi aplicabilitate, integrala sau partiala, în practica financiara în functie de dimensiunea si complexitatea activitatii întreprinderii.
Datorita caracterului dinamic al modului de determinare a obligatiilor fiscale si sociale, cotele de impunere utilizate in aplicatiile practice rezolvate si in studiile de caz propuse spre rezolvare sunt ipotetice.


Autorul

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Finante - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.