Încalzire Globala sau Glaciatiune

Încalzire Globala sau Glaciatiune
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2006
Ediția: 1
Pagini: 192
Format: 16.5x23.5
Coperta: brosata
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Bazată pe o bogată bibliografie mondială, conţinând 16 planşe color – unele originale altele prezentate pentru prima oară în România – lucrarea face mai întâi o trecere în revistă a evoluţiei climatului pe Terra din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre.
Sunt analizate în profunzime ambele dirrecţii de evoluţie potenţiale ale climei terestre – încălzirea globală, accentuată de activitatea omului, sau glaciaţiunea – estimată de unii savanţi, ca urmând să apară la sfârşitul acestui secol. Se studiază, pe baze ştiinţifice, atât argumentele pro, cât şi contra, în ambele situaţii.
Este prezentat detaliat raportul dat de IPCC (Intergovernamental Panel on Climate Change), din anul 2001, care va fi definitivat ăn anul 2007, printr-un al patrulea raport (AR 4).

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5
ESAE O CARTE INTERESANTA AM CITIT-O DE DOUA ORI ARE MULTE DATE DESPRE PAMANT DESPRE UNIVERS. INTR-UN CUVANT ESTE O CARTE UNIVERSALA DAR CARE ADUCE IN DISCUTIE PROBLEMELE DE ECOLOGIE ACTUALE, PROBLEME DE CARE TOTI SA FIM INFORMATI SI SA LUAM CU TOTII ATITUDINE ,, FA PUTIN, VA FI MULT SI ADU-ȚI AMINTE REGULA CELOR TREI RRR REDUCE, REFOLOSESTE, RECICLEAZA
Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.