LET'S PLAY WITH ENGLISH • nivelul I (3-5 ani) • nivelul II (5-7 ani)

LET'S PLAY WITH ENGLISH • nivelul I (3-5 ani) • nivelul II (5-7 ani)
Preț: 19,27 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-3361-5
Anul publicării: 2013
Ediția: I
Pagini: 144
Format: 20,5 X 26 cm

DESCRIERE

Această lucrare se prezintă sub forma unui ghid de limba engleză, pe două niveluri de vârstă. Nivelul I se adresează copiilor de vârstă preşcolară (3-5 ani), iar nivelul II elevilor clasei pregătitoare (5-7 ani). Acest ghid reprezintă un material auxiliar ce se poate utiliza atât în activitatea desfăşurată în grădiniţă sau la şcoală, cât şi ca lucru individual pentru copiii care doresc să îşi consolideze cunoştinţele dobândite într-un cadru şcolar organizat.
Fiecare nivel conţine un material bogat din punct de vedere al conţinuturilor tematice şi al structurilor de comunicare.
În elaborarea conţinuturilor s-a ţinut seama de particularităţile de vârstă ale copiilor, astfel încât tematica acestui curs este una adecvată vârstei căreia i se adresează, iar activităţile propuse sunt atractive. Un atu îl constituie imaginile cu o prezentare grafică plăcută.
Maniera de prezentare este foarte dinamică în ceea ce priveşte suportul vizual şi oferă copiilor un prilej minunat de dezvoltare a abilităţilor de comunicare în limba engleză, prin activităţi comunicative, prin poezie, cântec şi joc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0490 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.