Limba si literatura romana CULEGERE DE JOCURI DIDACTICE,TESTE,EXERCITII I-IV

Limba si literatura romana CULEGERE DE JOCURI DIDACTICE,TESTE,EXERCITII I-IV
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2615-0
Anul publicării: 2009
Ediția: 2
Pagini: 168
Format: 16.5X23.5

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Culegerea Limbă şi literatură română a fost concepută ca un instrument de lucru pentru elevii din clasele I – a IV-a, pentru cadrele didactice şi pentru părinţii care se implică în instruirea copiilor.
Noutatea acestei lucrări este aceea că poate fi utilă în întreg ciclul primar, că orice elev, indiferent de clasă, o poate consulta şi lucra pe ea, asemenea unui caiet, că dă posibilitatea actualizării şi consolidării cunoştinţelor de limbă şi permite exersarea şi deci dezvoltarea capacităţilor de comunicare.
Structura lucrării se bazează pe curriculumul şcolar în vigoare, pe necesităţile practice de construcţie a comunicării, pe dificultăţile pe care le întâmpină elevii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Lucrari auxiliare I-VIII

Created in 0.0184 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.