Logică – Ghid de pregătire intensivă pentru Examenul de Bacalaureat

Logică – Ghid de pregătire intensivă pentru Examenul de Bacalaureat
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786063103292
Anul publicării: 2017
Ediția: I
Pagini: 340
Format: 14.5X20.5 cm

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Editura Didactică şi Pedagogică lansează o nouă colecţie „Evaluare”. În cadrul acestei colecţii vor fi publicate lucrări destinate pregătirii evaluărilor şi examenelor naţionale.

Prezentul Ghid de pregătire intensivă pentru Examenul de Bacalaureat la disciplina Logică, argumentare şi comunicare li se adresează, în primul rând, elevilor din clasele terminale de liceu, care, în cadrul examenului naţional de bacalaureat, aleg să susţină proba la Logică, argumentare şi comunicare.

 

Totodată, lucrarea de faţă vine în sprijinul învăţării şi consolidării noţiunilor specifice, precum şi al exersării abilităţilor de lucru ale fiecărui elev de liceu, prin rezolvarea itemilor propuşi. Ghidul, prin testele incluse, acoperă în totalitate conţinuturile de specialitate, precum şi competenţele care sunt evaluate în cadrul examenului de bacalaureat, la disciplina Logică, argumentare şi comunicare.

 

Ghidul este organizat pe mai multe secţiuni/părţi, după cum urmează:

1. Partea I – cuprinde un pachet de 30 de teste – tip bacalaureat (în conformitate cu modelul postat pe website-ul Ministerului Educaţiei);

2. Partea a II-a – model de subiect – tip bacalaureat cu rezolvare extinsă şi cu argumentarea soluţiilor oferite;

3. Partea a III-a – baremuri de evaluare şi de notare extinse, pentru cele 30 de teste, cuprinzând răspunsuri şi/sau rezolvări aşteptate, dezirabile, însoţite de explicaţii şi argumentări succinte, utile pentru autoevaluarea celor care rezolvă testele;

4. Partea a IV-a – are în componenţă pachete de câte 30 itemi cu alegere multiplă (chestionar tip grilă) şi răspunsurile corecte oferite, grupate pe lecţii; acestea acoperă conţinuturile programei şcolare de predare în vigoare, precum şi ale programei de bacalaureat la disciplina Logică, argumentare şi comunicare;      

5. Partea a V-a – teste suplimentare cu rezolvări, conform modelului de subiecte propuse pentru examenul de bacalaureat.

 

În speranţa că acest ghid poate constitui un instrument de lucru util pentru elevii care studiază disciplina Logică, argumentare şi comunicare şi/sau pentru cei care se pregătesc să susţină examenul de bacalaureat la Logică, argumentare şi comunicare, le dorim tuturor spor în rezolvarea testelor şi mult succes la examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0324 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.