Managementul calitatii pentru invatamantul preuniversitar

Managementul calitatii pentru invatamantul preuniversitar
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-2703-4
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 124
Format: 16.5x23.5
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Lucrarea „Managementul calităţii pentru învăţământul preuniversitar” este concepută ca ghid pentru realizarea evaluării şi asigurarea calităţii în învăţământul preuniversitar. Cu un solid suport teoretic şi practic, ghidul este adresat directorilor, responsabililor cu managementul calităţii, membrilor Comisiilor de Evaluare şi Asigurare a Calităţii ai şcolilor din România, preocupaţi de formarea şi perfecţionarea în domeniul managementului calităţii.
Autorii oferă o explicaţie concisă a conceptului de Sistem de management al calităţii, prezintă documentele, etalează proceduri de lucru, tehnici de audit etc., elaborează manualul calităţii, indicând cu meticulozitate paşii care trebuie parcurşi în vederea asigurării calităţii actului educaţional.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.