MANAGEMENTUL ECHIPEI - un model de cercetare inter- şi transdisciplinară

MANAGEMENTUL ECHIPEI - un model de cercetare inter- şi transdisciplinară
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - indisponibil
ISBN: 978-606-31-0143-4
Anul publicării: 2015
Categoria: Management

DESCRIERE

Prin modelul generic pentru evaluarea efectelor de sinergie în activitatea echipei, model ce reprezintă pivotul cercetării de faţă, lucrarea conturează, în fapt, un model de management al echipei, cu accent pus pe diferenţele fundamentale dintre grupuri şi echipe, dintre munca în echipă şi munca în grup, sub diverse aspecte, cum ar fi contextul, sarcina, compoziţia, normele, comunicarea, locul în structura organizatorică etc.
Conceptele circumscrise problematicii echipei şi tratate în această lucrare sunt, în primul rând, sinergia – dată de corelaţia, sub aspect calitativ, dintre performanţa echipei (evaluată într-un model procesual de evoluţie) şi performanţa contextuală (cu conotaţii pozitive, sub forma câştigurilor de proces, şi negative, sub forma pierderilor de proces), apoi, capitalul social, motivaţia şi leadership-ul, toate ancorate în contextul specific muncii în echipă.
Demersul complex de cercetare, prin construcţiile inter- şi transdisciplinare pe care le propune (bazate pe literatura de management, management al resurselor umane, comportament organizaţional, dar şi cu incursiuni în psihologie şi sociopsihologie, în teoria sistemelor complexe), precum şi prin utilizarea de metode şi procedee statistice avansate pentru prelucrarea datelor şi testarea ipotezelor, este întregit de abordarea empirică din finalul lucrării, iar concluziile punctează principalele implicaţii teoretice, metodologice şi practice atât pentru cercetarea echipelor organizaţionale în general,  cât şi pentru managerii ce apelează la echipe, în particular.
 
Pentru comandarea lucrării, vă rugăm să o contactaţi pe doamna autoare:
raluca. zoltan@gmail. com
0743. 988. 975

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Management - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0245 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.