Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu

Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu
Preț: 5,30 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2003
Pagini: 76
Format: 16,5 x 23,5

DESCRIERE

Lucrarea a fost concepută ca un material auxiliar al manualelor de fizică de nivel gimnazial. Ţinând cont că pregătirea ştiinţifico-tehnică a elevilor trebuie să înceapă cât mai devreme, acest dicţionar –abordând un stil clar, concis – explică nu numai termeni de fizică, ci oferă şi deschideri spre domenii conexe –chimie, informatică, astronomie. În acest fel, lucrarea contribuie la lărgirea ariei de cunoştiinţe a elevilor, stimulându-le apetitul pentru ştiinţă, pentru abordarea în viitor şi a altor lucrări din domeniu, din ce în ce mai complexe, mai specializate.
Tematica tratată de dicţionar acoperă programa de fizică pentru clasele VI-VIII. Fără a renunţa la rigoarea ştiinţifică în explicarea termenilor, autoarea menţine un nivel accesibil elevilor de gimnaziu. Dicţionarul include şi unităţi de măsură şi scurte notiţe biografice ale personalităţilor marcante care au avut contribuţii de seamă în domeniu.
Pentru elevii isteţi, dornici de a şti cât mai mult, lucrarea poate fi utilizată şi ca auxiliar al manualelor de ªtiinţe din clasele primare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0180 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.