Monedă

Monedă
Preț: 24,08 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2871-0
Anul publicării: 2011
Ediția: I
Pagini: 144
Format: 16,5 X 23,5
Categoria: Banci- burse

DESCRIERE

Demersul autorilor de a elabora un material bazat nu pe memorare, ci pe o abordare graduală a fenomenului monetar, va permite studenţilor să utilizeze noţiunile însuşite pentru o mai bună înţelegere a evoluţiilor actuale din economie. De subliniat şi opţiunea tinerilor autori de a prezenta diferite alternative metodologice de măsurare a fenomenului monetar, subiect inedit în literatura de specialitate şi deosebit de actual în contextul economic problematic pe care îl traversăm.
Această lucrare, care sper că va vedea curând lumina tiparului, reprezintă, în opinia mea, un material didactic de referinţă şi în egală măsură, un sprijin solid şi profitabil pentru cercetări viitoare.

Prof. univ. dr. Nicolae Dardac

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Banci- burse - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0280 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.