Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere

Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere
Preț: 19,46 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2003
Pagini: 480
Format: 17,5 x 23,5

DESCRIERE

Lucrarea prezintă, prin intermediul paradigmelor, oportunitatea analizei descriptiv-interpretative în înţelegerea mecanismelor funcţionale şi a suportului structural-funcţional prin care se obiectivează şi, totodată, se validează puterea, ca principal factor de menţinere a ordinii şi progresului social.
Prin formele şi conţinutul său, cartea constituie un principal instrument la îndemâna oricărei persoane dornice de înţelegere şi de aprofundare a complexului fenomen social-politic care este puterea, politicul şi cultura politică.
Utilitatea lucrării este diversă, servind atât celui care se iniţiază în politică şi conducere cât şi analistului şi omului politic care a aprofundat tematica politologiei şi sociologiei politice, dar care mai urmăreşte şi alte opinii şi atitudini decât ale sale şi cele cunoscute.
Asemenea consideraţii îi permit un superior statut ştiinţific, o ştiinţă despre putere dincolo de politologie, de scindare politică, sau de alte ştiinţe de interferenţă- kratologia.
Lucrarea se va constitui într-un stimul motivaţional pentru cei interesaţi de studierea şi cunoaşterea acestui complex care este politica, puterea politică şi fenomenul puterii, în general studiat prin ştiinţa propusă – kratologia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Lucrari de filosofie si sociologie - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0561 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.