Perspective culturale generate de matematică-pentru clasa a V-a

Perspective culturale generate de matematică-pentru clasa a V-a
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-31-0739-9
Anul publicării: 2019
Pagini: 264
Format: 260x205

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

       Prezenta lucrare este elaborată din perspectiva prezenței matematicii, a științelor, a tehnologiei în viața cotidiană.
       Accesul la informație este astăzi mult ușurat de mijloacele electronice.
       Este important ca profesorii să susțină proprii elevi in utilizarea pozitivă a calculatorului. Din această perspectivă, lucrarea se dorește un ghid atât pentru elevi, cât și pentru mentorii lor.
       Am recurs la informații din istoria matematicii, pentru a încerca să evidențiem când și cum, au luat naștere noțiunile matematice prezente in programa școlară. Această viziune este benefică din multe puncte de vedere. Se dezvoltă respectul pentru valorile culturale ale trecutului, se dezvoltă dorința proprie de cercetare prin utilizarea de noi surse(cărți, reviste, tratate, dicționare etc.), se realizează prime conexiuni între științe, fără a se neglija arta.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Lucrari auxiliare I-VIII

Created in 0.0325 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.