Plus on est de fous, plus on rit – jocuri didactice în limba franceză

Plus on est de fous, plus on rit – jocuri didactice în limba franceză
Preț: 19,27 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-30-3112-3
Anul publicării: 2012
Ediția: I
Pagini: 96
Format: 20,5 X 26,0cm

DESCRIERE

Succesul pe care l-au avut jocurile i-a determinat pe autori în practica didactică să le împărtăşească atât profesorilor care predau limba franceză ca limbă străină elevilor de nivelul A1 şi A2, cât şi elevilor cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani.
Volumul propus este primul din cadrul unui ciclu de trei volume destinate, în ordine, elevilor începători (A1, A2), de nivel mediu (B1, B2) şi de nivel avansat (C1, C2).

Primele două părţi ale cărţii (corespunzătoare celor două niveluri: A1 şi A2) conţin 54 de activităţi ludice; fiecare parte este structurată în 5 Unităţi în funcţie de obiectivele vizate.
Fiecare unitate cuprinde mai multe activităţi ludice, prezentate în ordinea crescătoare a dificultăţii lor: concursuri, rebusuri, poezioare, jocuri de cuvinte, cântece, jocuri cu obiective multiple. Acestea se desfăşoară în clasă, în şcoală sau într-un cadru extraşcolar.

Lucrarea se încheie cu unitatea intitulată La fête à l’école, care conţine glume, ghicitori, miniscenete, precum şi o piesă de teatru într-un act, corespunzătoare nivelurilor A1, A2.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0258 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.