Predare pentru înţelegere şi învăţare • Culegere de aplicaţii şi exerciţii

Predare pentru înţelegere şi învăţare • Culegere de aplicaţii şi exerciţii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 978-606-31-0282-0
Anul publicării: 2016
Ediția: I
Pagini: 176
Format: 14.7x20.5cm

DESCRIERE

Ideea acestei cărţi s-a născut pornind de la activităţile de curs şi seminar derulate în cadrul disciplinelor de Psihologia educaţiei şi Psihologia învăţării. Nevoia de a accesibiliza conţinuturile propuse studenţilor a condus la elaborarea şi adaptarea de aplicaţii şi exerciţii. Prin intermediul acestora, nu numai că s-a urmărit „descifrarea şi traducerea” conceptelor specifice, ci şi evidenţierea relaţiei dintre aspectele teoretice şi modul în care pot fi ele surprinse şi valorizate în practica educaţională sau cea cotidiană.
Eficientizarea relaţiei profesor-elev, în aşa fel încât elevul să poată învăţa şi să-şi poată valorifica mai bine potenţialul de care dispune, reprezintă unul dintre scopurile Psihologiei educaţionale. Dar învăţarea nu are loc doar în mediul educaţional, în şcoală, ci oriunde oamenii trăiesc şi îşi desfăşoară activitatea. Prezentul volum este construit pe o tematică ce are în centrul său, generic, elevul – indiferent de vârsta la care se află acesta (şcolar, licean, student, cursant adult etc.), cu caracteristicile determinate de dezvoltarea sa cognitivă, morală, psiho-socială, şi triada predare – învăţare – evaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0454 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.