Sus inima români! Poezii-Ediție Broșată-George Coșbuc

Sus inima români! Poezii-Ediție Broșată-George Coșbuc
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-31-0593-7
Anul publicării: 2018
Ediția: 2018
Pagini: 173
Format: 205x145
Categoria: Literatură

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

George Coșbuc nu este, adevărat, un poet al țărănimii, pentru că nu face în versuri nici istoria, nici cronologia vieții țăranului român, dar este de ordinul evidenței că el scrie o mitologie a spiritualitații satului românesc, marcând- cum s-a remarcat de mai toți interpreții lui- momentele esențiale ale existenței rurale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0446 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.