Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

DESCRIERE
Manualul se adresează elevilor de la filiera tehnologică, profilul servicii, specializarea alimentaţie publică, clasele X – XII şi şcolilor profesionale, anii I – IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienţă profesională acumulată a inserat noţiuni despre: utilajele, vasele şi ustensilele folosite în laboratorul de cofetărie – patiserie; tehnologiile de obţinere a aluaturilor şi a semipreparatelor folosite în cofetărie – patiserie; tehnologia prăjiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, îngheţatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune în atenţia tuturor celor interesaţi prin acurateţe şi diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competenţelor profesionale într-un mod atractiv şi practic.
Erate la manuale
-Erate la varianta tipărită a manualelor școlare noi:
Categorii
-Cărţi noi
-- 35,00 lei
- 45,00 lei
- 45,00 lei
RECENZII