Teoria şi metodologia instruirii

Teoria şi metodologia instruirii
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Ediția: 3
Pagini: 168

DESCRIERE

Curs universitar adresat viitorilor educatori cu un conţinut structurat pe 5 teme considerate esenţiale pentru conceperea şi desfăşurarea optimă a unui proces didactic eficient. Cursul tratează în ordine: principiile procesului de învăţământ, metode de învăţământ, mijloace de învăţământ, forme de organizare a procesului de învăţământ şi proiectarea didactică.
Unul dintre principalele merite ale lucrării îl constituie gradul sporit de aplicabilitate a teoriei pedagogice, fapt demonstrat prin calitatea, numărul şi adecvarea schemelor, exemplificărilor şi anexelor. Limbajul folosit este unul ce caracterizează actualul discurs al ştiinţelor educaţiei, corect, fluid, interdisciplinar, flexibil.

RECENZII

Rating general
4 (2 recenzii)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
O lucrare foarte valoroasa, utila oricarui cadru didactic.
3
Ar fi bine daca publicatiile ar avea un mic rezumat al continutului sau macar niste repere privind continutul lor. In acel moment alegerea ar fi mai usor de facut.
Created in 0.0259 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.