Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment

Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment
Preț: 7,22 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2005
Pagini: 120
Format: 16,5 x 23,5

DESCRIERE

Cartea se adresează elevilor care se pregătesc pentru examene, în general, şi în primul rând pentru examenul de bacalaureat 2005 şi cel de admitere în învăţământul superior tehnic.
Modelele din prezenta carte au fost elaborate în acord cu structura şi metodologia stabilită pentru examenul de bacalaureat 2005. Sugestiile formulate pentru cazul rezolvării unor astfel de modele au ca scop familiarizarea candidaţilor cu aspectele specifice examenelor din 2005.
Prin lucrarea de faţă, autorul pune la dispoziţia profesorilor şi elevilor un material de lucru util, din perspectiva nevoii de pregătire, constând din:
- 10 teste pentru examenul de bacalaureat şi 10 teste pentru examenul de admitere în învăţământul superior tehnic, prin a căror rezolvare se poate obţine un bun nivel de pregătire pentru probele din 2005 ale acestor examene. După fiecare test există un barem de corectare şi notare.
- Sugestii de urmat legate de componenta complexă a pregătirii pentru examen, complementare însuşirii propriu-zise a cunoştinţelor de fizică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.