Ne aflăm la un pas de acordarea  GRATUITĂ a unui număr de  5. 000 de licențe exclusive în România, care vă vor oferi accesul complet și personalizat la manualele 3D ale Editurii Didactice și Pedagogice. Licențele vă dau posibilitatea accesării a peste 1200 de animații 3D, în premieră în România, sute de videoclipuri educaționale, instrumente și jocuri educaționale în limba română.

 

            Vă prezentăm mai jos calendarul pe care vă recomandăm să îl urmați:

 

  • 10-15 august 2020  –  sesiune de consolidare a cunoștințelor dobândite în urma participării la webinar-ii și după folosirea platformelor MozaWeb. EDP vă pune la dispoziție următoarele resurse educative, pe care le puteți accesa de acasă în perioada menționată.

                        - cursul de e-Learning: https://sites. google. com/view/manuale3dedp/home#h. 1kbyo444zda3. https://www. youtube. com/watch?

                        -  sesiunea de întrebări și răspunsuri:

https://www. youtube. com/watch? utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Newsletter-809598-20200730&utm_campaign=Webinar+30+iulie&v=G2SR6Xl7suk

  • 20 august 2020 – EDP organizează un test final online, la care sunt invitați participanții aflați în baza de date a Editurii Didactice și Pedagogice. Testul va putea fi completat în 24 de ore, accesând formularul „Google Forms” pe care îl vom pune la dispoziție participanților, în timp util.
  • 27 august 2020 – anunțarea câștigătorilor licențelor gratuite pentru școala unde activează, pentru cadrele didactice participante la webinar-ile gratuite „Manuale 3D de la EDP”. Profesorii vor intra în posesia licențelor prin intermediul școlilor de care aparțin. Distribuirea licențelor se va face de către Ministerul Educației și Cercetării.

 

Cine poate obține o licență gratuită exclusivă 3D de la EDP?

 

Orice cadru didactic, care respectă cumulativ următoarele condiții:

 

a) este cetățean român și predă într-o școală publică de pe teritoriul României; 

b) a participat la cel puțin unul dintre webinar-iile gratuite, organizate de Editura Didactică și Pedagogice, în perioada iunie - iulie 2020, și deține o adeverință de participare.

c) este de acord că licența exclusivă 3D de la EDP aparține școlii de proveniență, unde activează.

d) este de acord și respectă regulamentele EDP de concurs;

e) a promovat testarea din data de 20. 08. 2020;

f) unitatea de învățământ unde activează beneficiază de infrastructura tehnologică necesară, care permite utilizarea manualelor 3D ale Editurii Didactice și Pedagogice.

g) este membru al comunității „Manuale 3D de la EDP” de pe Facebook.