Unde primesc comanda?

Coletul comandat cu livrare prin Posta Romana il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.
In cazul in care ati comandat livrarea cu Nemo, curierul va aduce coletul la adresa de livrare indicata.

 

Când voi primi comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare cu Posta Romana este de 7-9 zile de la efectuarea comenzii. Veti primi de la posta o instiintare ca a sosit coletul expediat de Editura Didactica si Pedagogica.
Cu Nemo in 24-48 ore in zilele lucratoare.

 

Cum plătesc?

Achitarea costului publicatiilor se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda. In cazul livrarii cu Nemo achitarea se face in momentul predarii coletului de catre curier.

 

Există taxe de livrare?

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150.00 lei, plata taxelor postale este in sarcina cumparatorului. Taxele postale sunt dependente de tarifele curente ale postei/ firmei de curierat in momentul expedierii coletului. Comenzile cu valoare mai mare de 150.00 lei beneficiaza de achitarea taxelor postale de catre Editura Didactică şi Pedagogică.

 

Atenţie!

Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului.In cazul in care se depasesc cele 7-9 zile, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.

 

Care este politica de returnare a produselor cumpărate?

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014

     Procedura de returnare

  1. Consumatorul informeaza Editura Didactica si Pedagogica RA  cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie facuta in scris (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta returnarea produsului.
  1. Se face rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Pentru rambursarea sumelor se vor folosi aceleasi modalitati de plata, corespondente incasarii. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 5 zile lucratoare de la receptionarea produselor de catre editura.
  1. Produsele sunt inmanate  personal la sediul Editurii Didactice si Pedagogice, serviciul Comercial  sau prin posta, in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retur. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

 

     Produse excluse, fara drept de returnare conform art. 16 OUG 34/2014

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

- furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare

- furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Returnarea produselor la sediul Editurii Didactice si Pedagogice se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 13:00, sau prin posta.

*Mentiune *

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de  documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Refuzul returului va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.