• Știri

  • 3 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
ANUNT SELECȚIE 5 MEMBRI CA EDP S. A.
ANUNT SELECȚIE 5 MEMBRI CA EDP S.A.
Cărți în curs de apariție
        ...
 

Etape de publicare a lucrărilor

 

  1. Contactarea editurii de către autor (colectiv de autori, instituţie), prin telefon, e-mail, fax, personal sau prin delegat în cazul colectivelor de autori şi instituţiilor.
  2. Prezentarea unei oferte de publicare, însoţită de CV-urile autorilor, referenţilor. Se solicită, de asemenea, argumentarea oportunităţii şi necesităţii editării lucrării respective, respectându-se statutul Editurii Didactice şi Pedagogice pe piaţa de carte românească, precum şi felul lucrării (comandă fermă, volum al unei conferinţe, carte diversă, manual şcolar, auxiliar, etc.).
  3. Recepţia unui eşantion din manuscris sau manuscrisul complet, însoţit de cuprins, pentru analizarea lui de către personalul editurii.
  4. Analizarea posibilităţii de sprijin financiar (cofinanţare, contribuţie proprie din partea autorului, comandă fermă).
Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.