• Interes general

  • 65 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
 

Etape de publicare a lucrărilor

 

  1. Contactarea editurii de către autor (colectiv de autori, instituţie), prin telefon, e-mail, fax, personal sau prin delegat în cazul colectivelor de autori şi instituţiilor.
  2. Prezentarea unei oferte de publicare, însoţită de CV-urile autorilor, referenţilor. Se solicită, de asemenea, argumentarea oportunităţii şi necesităţii editării lucrării respective, respectându-se statutul Editurii Didactice şi Pedagogice pe piaţa de carte românească, precum şi felul lucrării (comandă fermă, volum al unei conferinţe, carte diversă, manual şcolar, auxiliar, etc.).
  3. Recepţia unui eşantion din manuscris sau manuscrisul complet, însoţit de cuprins, pentru analizarea lui de către personalul editurii.
  4. Analizarea posibilităţii de sprijin financiar (cofinanţare, contribuţie proprie din partea autorului, comandă fermă).
Concursul este organizat în conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/23.03.2011 pentru aprobarea regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale. În vederea înscrierii la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile de mai jos.
În conformitate cu prevederile OUG 109/2011, privind guvernanta corporativa a întreprinderilor publice, Ministerul Finantelor Publice, demareaza procedura de selectie în vederea desemnarii reprezentantului sau în Consiliul de Administratie al Editurii Didactice si Pedagogice RA.
Denumirea invitatiei: Servicii de inchiriere autovehicule cu soferi, transportul, depozitarea, distributia si manipularea manualelor scolare.
Noi vă recomandăm!
Anunţ colaborare externă ilustrator grafică
Pagina: 123456
Created in 0.0774 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.