Caiet de limba romana clasa a VII a

Caiet de limba romana clasa a VII a
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3503-9
Anul publicării: 2009
Format: 16.5x23.5

DESCRIERE

Elaborată în strictă concordanţă cu Programa şcolară aprobată prin Ordinul Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului cu nr. 4713/07, 07, 2008, lucrarea de faţă se adresează, în primul rând, elevilor de clasa a VII-a, indiferent de manualul alternativ după care învaţă, dar şi acelora care se pregătesc pentru diferite forme de examinare la limba română.
Urmăreşte următoarele obiective:
− actualizarea şi consolidarea cunoştinţelor dobândite în clasele anterioare;
− explicarea noţiunilor noi şi consolidarea acestora printr-o gamă variată de exerciţii aplicative şi de teste de evaluare;
− facilitarea însuşirii acestora prin sistematizarea materialului pe lecţii şi prin abordarea lor schematică;
− sporirea eficienţei şi densităţii lecţiilor desfăşurate în clasă prin bogatul conţinut al exerciţiilor şi prin rezolvarea lor directă, mai ales dacă toţi elevii clasei posedă acest caiet;
− dezvoltarea capacităţii creatoare;
− dezvoltarea şi cultivarea vocabularului;
− consolidarea deprinderilor de muncă independentă şi de studiu individual.
Lucrarea cuprinde şi subiectele propuse pentru tezele cu subiect unic date din 2007, semestrul al II-lea până în 2009, semestrul I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0469 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.