CREDINŢELE ŞI RELIGIILE LUMII

CREDINŢELE ŞI RELIGIILE LUMII
Preț: 12,52 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3643-2
Anul publicării: 2014
Ediția: I
Pagini: 168
Format: 13X20 cm

DESCRIERE

Noile tendinţe în relaţiile dintre Religiile Lumii se apropie treptat de tendinţele din celelalte domenii, inclusiv de conceptul „unitate în diversitate”. Se constată existenţa unor mai multe teme comune principalelor religii: existenţa îngerilor, normele/poruncile morale/religioase, limitele ştiinţei şi completarea ei cu concepte creaţioniste, trecerea sufletului spre „Lumea Cealaltă” etc. Deci principalele concepte religioase nu par a fi contradictorii ci ar putea fi considerate mai curând complementare. Toate tipurile de conflicte din diferitele perioade istorice sunt considerate în prezent ca fiind specifice acelor perioade, nivelului relaţiilor din acele timpuri.
În secolul al XXI-lea se constată intensificarea tendinţelor de renunţare la diferitele conflicte specifice trecutului, omenirea devenind tot mai tolerantă şi se promovează acceptarea diversităţii în toate domeniile relaţiilor umane.
Deci pentru o mai bună comunicare între oameni, pentru a construi punţi de legătură etc., este chiar un avantaj să cunoaş¬tem atât viaţa materială a colaboratorilor noştri cât şi viaţa lor spirituală.
Fiind vorba de multe aspecte ale relaţiilor între oameni din diferite zone ale lumii, rămâne să reflectăm fiecare dintre noi la necesitatea cunoaşterii credinţelor proprii şi ale semenilor noştri din alte zone ale lumii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.