Educarea limbajului – caiet pentru grupa mică

Educarea limbajului – caiet pentru grupa mică
Preț: 9,63 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3265-6
Anul publicării: 2012
Ediția: I
Pagini: 32
Format: 16,5 X 23,5

DESCRIERE

Caietul pentru grupa mică, intitulat „Educarea limbajului”, conceput de autori profesionişti şi cu multă experienţă în practica pedagogică, face parte dintr-o serie de trei caiete (pentru grupa mijlocie şi cea mare sunt cărţi în curs de apariţie).
Aceste caiete, adaptate celor trei grupe, în funcţie de vârsta copiilor, se pot constitui într-o metodă utilă şi plăcută de învăţare a primelor noţiuni.
Autorii, cu sprijinul Editurii Didactice şi Pedagogice, şi-au propus şi au realizat pentru copiii preşcolari cărţi de dimensiuni adaptate vârstei, într-o formă grafică şi cu o ilustraţie deosebit de atractive şi adecvate scopului didactic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0445 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.