Atlas geografic mondial

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3272-4
Anul publicării: 2011
Ediția: 6
Pagini: 64
Format: 21 x 29,5

DESCRIERE

Atlasul geografic mondial este o lucrare cu un pronunţat caracter didactic şi ştiinţific şi are avizul Comisiei de specialitate din Ministerul Educaţiei, p. v. nr. 1447/iunie 2004.
Include elementele de bază ale geografiei fizice generale (climate, temperaturi, precipitaţii, hidrografie, soluri, riscuri naturale), geografiei umane şi economice (populaţie, demografie, resurse de subsol, culturi şi terenuri, venitul mediu etc.).
Pentru România, sunt alocate 8 hărţi tematice din toate domeniile.
Un segment semnificativ este reprezentarea în detaliu a regiunilor şi statelor din Europa, Asia, Africa, America de Nord şi Centrală, America de Sud, Oceania şi Australia, Arctica şi Antarctica.
Atlasul este completat de date statistice ale statelor lumii, date generale despre Terra şi superlative geografice la nivelul fiecărui continent.
Este o reuşită cartografică, fiind unul dintre cele mai solicitate atlase şcolare de pe piaţa educaţională din România.

RECENZII

Rating general
4.5 (8 recenzii)
5 stele
7
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5
atlasul este chiar bun am gasit in el tot ce mi trebuie chiar si afghanistan unde este verisorul meu si ma ajutat sa obtin un 10 la geogravarza(geografie) pt ca am facut harta italiei corect
5
e mai bun atlasul corint decat asta?
1
super
5
cumparati atlasul,nu veti regreta
5
acest atlas este super eu am facut un referat la franceza si dupa acest atlas si mi s-a parut nemaipomenit cum a iesit harta
5
Salut,sunt tot eu,va recomand sa cumparati,eu sunt elev in clasa aV-a si d-ul profesor a zis ca este bun.Are in el tot ce i-ar trebui unui elev de clasa mea.
Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.