Legendele stiintei

Legendele stiintei
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2855-0
Anul publicării: 2010
Ediția: a III-a
Pagini: 200
Format: 14,7 x 20,5 cm

DESCRIERE

Lucrarea, deosebit de interesantă, se adresează unui public larg, nu doar elevilor şi studenţilor. Prezintă, într-un stil deosebit de atractiv – o dovadă fiind şi faptul că a ajuns deja la cea de-a III-a ediţie – momente importante din istoria ştiinţelor şi evenimente relevante din viaţa marilor descoperitori din diversele domenii ştiinţifice, fapte anecdotice care i-au făcut, şi acestea, celebri – ilustrând, încă o dată, dacă mai era nevoie, geniul lor ieşit din comun.
Cartea este structurată în cinci mari capitole:
I. Hazardul şi descoperirile ştiinţifice
II. Cum se ajunge la o descoperire ştiinţifică?
III. Momente vesele şi triste din viaţa de zi cu zi
IV. Convingerile religioase ale oamenilor de ştiinţă
V. Cugetări despre ştiinţă.
Mulţi dintre marii savanţi ai lumii s-au dedicat domeniului lor de studiu incitaţi de citirea, la vârsta copilăriei sau a adolescenţei, a unor astfel de lucrări lejere de popularizare a ştiinţei – care, deci, le-au marcat viaţa, atât lor personal, cât şi întregii omeniri, prin punerea în practică a descoperirilor uimitoare pe care le-au făcut.
Vă dorim, şi dumneavoastră, o lectură plăcută!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0457 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.