Pedagogie Comunicarea didactică cu exemplificări din ştiinţele biologice

Pedagogie   Comunicarea didactică cu exemplificări din ştiinţele biologice
Preț: 24,08 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3297-7
Anul publicării: 2012
Ediția: I
Pagini: 200
Format: 16,5 X 23,5

DESCRIERE

Nu există niciun domeniu al cunoaşterii şi acţiunii omeneşti care să nu se materializeze în litera de aur a cărţii. Veacuri de strădanii colective sau individuale, de istorie a ştiinţei, a civilizaţiei, sunt condensate în puţinele pagini ale cărţii. Cu toată concurenţa care i se face în ultima vreme, din partea altor mijloace moderne de comunicare (televiziune, radio, cinematograf, internet etc.), cartea rămâne în continuare una dintre sursele principale de cunoaştere existente în societatea contemporană.
Lucrarea este structurată în două părţi mari: prima parte reprezentând o prezentare teoretică a comunicării didactice şi cea de-a doua parte cuprinzând anexele cu fişele de documentare şi exemple de comunicare didactică.
Cartea se adresează în special cadrelor didactice cu profil biologic, fiind un util instrument în perfecţionarea acestora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0445 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.