Tratat de educaţie fizică

Tratat de educaţie fizică
Preț: 38,53 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2915-1
Anul publicării: 2011
Ediția: I
Pagini: 311
Format: 21 X 29,5
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Editura Didactică şi Pedagogică publică „Tratat de educaţie fizică”, autori Eugeniu Scarlat şi Mihai Bogdan Scarlat.
Lucrarea se adresează profesorilor de specialitate care predau Educaţia fizică în învăţământul preuniversitar. Aceasta oferă soluţii metodico-practice privind proiectarea şi evaluarea demersului didactic într-o manieră specifică formării de competenţe, respectându-se prevederile curriculumului naţional şcolar în domeniul educaţiei fizice, şi soluţii de optimizare a predării conţinuturilor specifice. În acest sens, lucrarea cuprinde metode şi mijloace de instruire, însoţite de un bogat material intuitiv, pentru predarea tuturor conţinuturilor prevăzute în programele şcolare.
De asemenea, sunt oferite sugestii privind organizarea activităţii catedrei de educaţie fizică, precum şi a modului de întocmire a caietului personal al profesorului de specialitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0490 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.