TRATAT DE PSIHOLOGIE SOCIALĂ

Preț: 160,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786063115868
Anul publicării: 2022

DESCRIERE

????"Tratat de Psihologie Socială", scris de Prof. univ. dr. Dumitru Cristea, este o lucrare esențială pentru oricine este interesat de înțelegerea comportamentului uman în context social. Acest tratat oferă o analiză detaliată și comprehensivă a principalelor teorii și cercetări din domeniul psihologiei sociale, combinând conceptele clasice cu descoperirile moderne.

Motive pentru a cumpăra acest tratat:

☑️Rigoare Științifică: Cartea este scrisă de Prof. univ. dr. Dumitru Cristea și se bazează pe studii de cercetare riguroase, oferind o perspectivă solidă și bine fundamentată asupra fenomenelor psihosociale.

☑️Aplicabilitate Practică: În afara teoriei, tratatul include numeroase exemple practice și studii de caz care demonstrează aplicabilitatea conceptelor în viața de zi cu zi, de la dinamica grupurilor la influența socială și relațiile interpersonale.

☑️Claritate și Accesibilitate: Limbajul folosit este accesibil atât pentru studenți, cât și pentru profesioniști, fără a compromite profunzimea și complexitatea subiectelor abordate.

☑️Actualitate: Lucrarea integrează ultimele descoperiri și tendințe în psihologia socială, oferind cititorilor o imagine actualizată și relevantă a domeniului.

☑️Resurse Educative: Este o resursă valoroasă pentru educație, fiind ideală pentru studenții la psihologie, sociologie, științe politice și alte domenii conexe, precum și pentru cadrele didactice și cercetătorii din aceste discipline.

????Acest tratat nu este doar o carte, ci un instrument indispensabil pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine mecanismele care guvernează interacțiunile umane și influențele sociale. Cu o structură bine organizată și un conținut bogat, "Tratat de Psihologie Socială" este cu siguranță o investiție valoroasă pentru dezvoltarea personală și profesională.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0500 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.