Unităţi de măsură de la A la Z

Unităţi de măsură de la A la Z
Preț: 17,34 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-30-1861
Anul publicării: 2007
Ediția: 3
Pagini: 194

DESCRIERE

Este o lucrare de referinţă, având nu mai puţin de 194 de pagini. Prezintă vocabularul internaţional de termeni fundamental şi generali în metrologie, scrierea simbolurilor, recomandările pentru utilizarea multiplilor zecimali ai unităţilor de măsură impuse de SI (Sistemul Internaţional de Unităţi - ISO), precum şi recomandările referitoare la alte unităţi, din afara SI. De asemenea, lucrarea cuprinde constantele fizice fundamentale (exprimate în unităţi SI), denumirile standardizate (în română, franceză şi engleză) şi simbolurile elementelor chimice.
Adresabilitate:mediul universitar (studenţi şi profesori); gimnaziilor şi liceelor (elevi şi profesori); economic şi comercial; inginerilor, tehnicienilor; cercetătorilor şi specialiştilor; editurilor de carte şi celor periodice; amenilor de afaceri; politicienilor; mediului administrativ; oamenilor de cultură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.